handkappen

Op dit Forum kan u terecht met algemene vragen rond de BMW F-serie motoren.

Moderator: GVN

Plaats reactie
jotul
Berichten: 26
Lid geworden op: 25 mar 2006, 11:40
Locatie: DEINZE

handkappen

Bericht door jotul »

Reeds het tweede seizoen aan het bollen met de F800ST. Tot nu toe over slechts één onderwerp mistevreden, namelijk de bescherming van de handen. Bij regen zijn de handschoenen binnen de kortste keren drijfnat. Dit wordt voor een deel veroorzaakt door de afwatering van het windscherm waardoor de druppels water op de handen terechtkomen. Bij mijn dealer reeds het probleem aangekaart. Deze stelt dat er momenteel géén handkappen te vinden zijn welke passen op het stuur vande F800. Weet iemand beter.
Raketman
Berichten: 905
Lid geworden op: 15 sep 2005, 20:10
Locatie: O-Vlaanderen
Contacteer:

Bericht door Raketman »

't Klinkt misschien tè simpel, maarreuh misschien gewoon deftige handschoenen kopen ?
Nil volentibus arduum
Transalpje
Berichten: 66
Lid geworden op: 29 aug 2006, 23:14
Locatie: Kessel-lo

Re: handkappen

Bericht door Transalpje »

Geef je helemaal gelijk. Heb op een ander forum gezien dat er iemand de kappen van een F650GS had opgeplaatst. Leek goed te werken, alleen moest het rempotje hoger worden geplaatst op het stuur. Hij deed dit door er twee bouten van +/- 5cm tussen te steken.
jotul
Berichten: 26
Lid geworden op: 25 mar 2006, 11:40
Locatie: DEINZE

Re: handkappen

Bericht door jotul »

Ben met deze info naar m'n daeler getrokken. Deze bestelde mij een paar handkappen van een F 650 GS
Deze werden voorzien van een andere bevestiging voor het reservoir van de remolie. Het boeltje was binnen de 20 ' gemonteerd. Ziet en goed uit. De look valt best mee. Nu nog eens een testritje doen in barre omstandigheden voor het verschil te zien.
Bedankt voor de tip.
Transalpje schreef:Geef je helemaal gelijk. Heb op een ander forum gezien dat er iemand de kappen van een F650GS had opgeplaatst. Leek goed te werken, alleen moest het rempotje hoger worden geplaatst op het stuur. Hij deed dit door er twee bouten van +/- 5cm tussen te steken.
Plaats reactie