Support

Deze webbased Forums brengen de BMW motorvrienden met elkaar in contact.
Onder elkaar afspreken om een ritje te rijden, wetenswaardigheden uitwisselen, technische vragen, GPS probleem,
het kan allemaal via onze Forums. Lees wel even onze richtlijnen.

Moderator: mdc

Plaats reactie
bmwmcvl
Site Admin
Site Admin
Berichten: 46
Lid geworden op: 27 sep 2004, 21:48
Contacteer:

Support

Bericht door bmwmcvl »

Online support

Raadpleeg onze instructies in het Forum gebruik & mededelingen op http://forum.bmw-mc-vl.be/phpBB/viewforum.php?f=14. Deze artikels zijn informatief en leggen u de werking uit van dit forum en de bijhorende functies.

Het forum heeft verschillende functies die het mogelijk maken dat u zelfstandig bepaalde aspecten kan beheren. De webmaster zal in geen geval voor u nieuwe paswoorden aanmaken of andere procedures uitvoeren die u zelf online kan uitvoeren.

Instructies via e-mail

Op bepaalde momenten zal u per e-mail instructies ontvangen, bv na een aanvraag voor een nieuw paswoord, die u dient op te volgen. Het niet naleven van deze instructies zal als gevolg hebben dat uw account op non-actief blijft of niet functioneerd zoals het hoort.

Support aanvragen

Support aangaande uw account kan bekomen worden via de webmaster. Contacteer aub het secretariaat niet. Het secretariaat kan men contacteren in verband met algemene ledenadministratie en men kan u daar niet verder helpen inzake het forum.

Om onnodige communicatie te vermijden bezorg de webmaster bij een support aanvraag de volgende gegevens: gebruiksnaam, het correcte e-mailadres van je registratie en, zeker niet onbelangrijk, een duidelijke beschrijving van het probleem. Zonder uw gebruikersnaam wordt er geen support gegeven.
Plaats reactie