GS Paastreffen 2022

Op dit Forum kan u terecht om samen af te spreken voor een ritje op een zonnige dag,
om samen deel te nemen aan een BMW MC Vlaanderen activiteit
of een bezoek aan een onthaalavond

Moderator: GVN

Forumregels
Voor club activiteiten, controleer steeds de laatste wijzigingen op de Officiële Kalender
Plaats reactie
GSA1200 DRIVER
Berichten: 259
Lid geworden op: 12 okt 2012, 23:24
Woonplaats: Bilzen
Locatie: Limburg

GS Paastreffen 2022

Bericht door GSA1200 DRIVER »

BMW MOTORRAD INTERNATIONAL GS EASTER MEETING 2022

De “GS- rijders” van BMW Motorclub Vlaanderen zijn verheugd jullie hun tweejaarlijks GS- Paastreffen te kunnen voorstellen.

Dit motorfeest vindt plaats van 15 tot 18 april 2022 op de terreinen van Kasteel Widooie te Tongeren (Widooie) en werd mogelijk gemaakt door een intense samenwerking met BMW Motorrad Belux, Backtrail en de kasteelheer tevens zaakvoerder van SBVTools, waarvoor onze dank.

Na inschrijving voorzien we zeer ruime kampeergelegenheid in de kasteeltuin, dagelijks verzorgd ontbijt en avondmaal. Zelfs lunchpakketten voor onderweg kunnen voorzien worden.

Op het kasteeldomein zal een offroad gymkanaparcours worden aangelegd maar er zal ook de mogelijkheid zijn om een offroadomloop door de kasteelbossen te rijden.

Verder organiseren we, onder begeleiding of op GPS ,allroad-, offroad- en wegritten in de wijde omgeving, tot de Voerstreek en de Hoge Venen toe.

Op zaterdag 16 en zondag 17 zal er een keur aan exposanten en eetstalletjes aanwezig zijn. Voor deze beide dagen zal je ook testritten kunnen boeken voor alle BMW MOTORRAD modellen. Zeker niet te missen op zaterdagavond: optredens van de band BACON & BEANS!

Wil je komen genieten van dit mooie motorfeest, schrijf je dan vlug in via de website van BMW MOTORCLUB VLAANDEREN, www.bmw-mc-vl.be Na het bepalen van de formule van jouw keuze rest je enkel nog de betaling uit te voeren om je plaats te reserveren

Inschrijvingen open vanaf vrijdag 21 januari 2022. https://www.bmw-mc-vl.be/nl/bmw-motorra ... n-2022#top

Tot binnenkort in Widooie,
Het GS TEAM BMW Motorclub Vlaanderen

P.s. nog iets onduidelijk: E-mail: gs@bmwmcvl.be
E-mail: events@bmwmcvl.be
A day without motorcycling, is a lost day
Lid BMW MC VL
Plaats reactie