bootverbinding met Corsica

Op dit Forum kan u terecht met vragen en informatie uitwisselen over weekends, korte trips en reizen. Er is een extra sub-forum bij met Reisverslagen.

Moderator: GVN

Forumregels
Indien u uw reisverslag na verloop van tijd gearchiveerd wil zien in het "Reisverslagen Forum", stuur een PB naar een moderator.!
Plaats reactie
ludo V E
Berichten: 380
Lid geworden op: 31 mar 2005, 20:31
Woonplaats: 2490 BALEN
Locatie: ANTWERPEN BALEN (kempen)

bootverbinding met Corsica

Bericht door ludo V E »

ik ben van plan om in Juni naar Corsica te rijden , is er via de BMW club iets voorzien om een korting te krijgen om een overzet met de moto te bekomen , ik weet nog nog niet van waar ik de overzet wil maken Frankrijk of Italie zal van de prijs afhangen , weet er iemand een goed hotel of slaapplaats voor Corsica , liefst in het centrum van het eiland . iemand een suggestie of info laat maar komen .
MVG Ludo
LIVE TO RIDE & RIDE TO LIVE
LID BMW MC VLAANDEREN & lid van EARLY RIDERS in SCHILDE
st1100
Berichten: 1080
Lid geworden op: 02 okt 2007, 12:45
Locatie: Mechelen

Re: bootverbinding met Corsica

Bericht door st1100 »

Ben jaren geleden ook naar Corsica geweest. Te lang geleden om nog relevant te zijn qua bootverbindingen Wij zijn toen van Livorno naar Bastia gevaren. En verbleven we ook in de buurt van Bastia….. en ook al lijkt Corsica niet zo groot , tenzij je langs die 1é grote baan gaat geraak je toch op een dag niet over en weer. De mooi bergbanen pakken heel veel tijd. Ik zou dus , al je kan , niet op 1 plek logeren maar wat meer verdeeld over het eiland


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
Plaats reactie